Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام احد  آزادی‌خواه، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر اظهار کرد:  پیرو تذکر اخیر به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر توزیع نامناسب نهاده‌های دامی و کشاورزی، نشست بررسی مشکلات این حوزه با حضور با مدیرکل پشتیبانی امور دام استان همدان، مدیرجهاد کشاورزی ملایر، اتحادیه دامداران، تعاونی مرغداران و تعاونی روستایی برگزار و راهکارهای مناسب ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توزیع نامناسب نهاده‌های دامی و کشاورزی به یک معضل جدی برای مرغداران و دامداران تبدیل شده است، که در این نشست مشکلات جدی در این حوزه مطرح و از طرف اینجانب در صحن مجلس به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داده شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی وارد نکردن نهاده‌ها به سامانه بازارگاه از سوی شرکت‌های واردکننده و اخذ هزینه پشت‌بار نامه از تولیدکنندگان، نبودن فرآیند تهیه و توزیع نهاده‌ها در اختیار یک وزارتخانه، سرک‌ها و کسری بار و تامین تنها ۵۵ درصد نیاز کشور از بازارگاه را از جمله مشکلات این حوزه برشمرد.

وی ۶ پیشنهاد کمیسیون کشاورزی مجلس برای حل مشکلات این حوزه، برگشتن اختیارات شرکت بازرگانی داخلی به وزارت جهاد، لزوم اتصال سامانه گمرک به بازارگاه، عدم ترخیص نهاده‌های ذرت و سویا خارج از سامانه بازارگاه، توزیع سرک‌ها از طریق مرغداران گوشتی و دامداران را از جمله پیشنهادها عنوان کرد.

 آزادیخواه خاطرنشان کرد: قرار است امروز در نشستی با وزیر جهاد کشاورزی این مشکلات بررسی و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شود.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کشاورزی استان همدان مجلس جهاد کشاورزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد