Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبزی گفت: بخشی از نهاده‌های واردشده به کشور در همان گمرک گم‌شده و اصلاً در سامانه بازار گاه هم نیست، معلوم است که دست‌هایی پشت پرده هست که نمی‌گذارند این نهاده به بازارگاه وارد شود و آن را ترخیص کنند و در بازار آزاد با قیمت‌های بالا می‌فروشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمد سبزی عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیارآفتاب؛ در رابطه با مشکلات تأمین و توزیع نهاده‌های دام و طیور طی ماه‌های اخیر گفت: این موضوع شش ماه است که توسط مجلس یازدهم در حال پیگیری است و متأسفانه این مسئله بین وزارت جهاد کشاورزی، صمت و بانک مرکزی پاس‌کاری می‌شد ولی حرف ما این بود که حداقل متولی این امر برای پاسخگویی یک نفر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزیر صمت با موافقت‌نامه‌ای اختیارات را به وزیر جهاد کشاورزی بازگرداند ولی بحث این است که گویا وزیر جهاد کشاورزی عملاً اختیارات خوبی ندارد یعنی بعضی آقایان اعمال‌نفوذ می‌کنند و نمی‌گذارند که وزارت جهاد کار کند.

ترخیص بخشی از نهاده ها از گمرک در روز انتخابات آمریکا سیاسی کاری است

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس اظهار کرد: از طرفی هم چندین ماه است که نهاده‌ها در گمرک دپو شده بود و ترخیص نمی‌شد اتفاقاً در روز انتخابات آمریکا مقداری از آن ترخیص شد، معلوم است که این سیاسی‌کاری است که بگویند گشایش با انتخابات آمریکا رقم خورده است و اگر بایدن بیاید همه‌چیز روبه‌راه است.

سبزی با بیان اینکه متأسفانه دولت به فکر مردم نیست تصریح کرد: بخشی از نهاده‌های واردشده به کشور در همان گمرک گم‌شده و اصلاً در سامانه بازار گاه هم نیست و از طرفی هم تنها واردکننده نهاده‌ها با ارز یارانه‌ای دولت است و بخش خصوصی برای این کار ارز نمی‌گیرد منتها دولت به دست واردکنندگان می‌سپارد ولی باید مدیریت کند، یعنی به غیر از سامانه بازارگاه نباید بازار آزادی برای نهاده‌ها داشته باشیم و اصلاً معنا ندارد چون هیچ شرکت خصوصی حق ندارد این نهاده را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کند.

 عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی افزود: الآن می‌بینیم که تولیدکننده عنوان می‌کند ما هرچقدر نهاده بخواهیم در بازار آزاد هست پس این‌ها از کجا نشت می‌کند، معلوم است که دست‌هایی پشت پرده هست که نمی‌گذارند این نهاده به بازارگاه وارد شود و آن را ترخیص می‌کنند و در بازار آزاد با قیمت‌های بالا می‌فروشند.

وی اظهار کرد: بعضی از تولیدکننده‌هایی که با این افراد همدست هستند در فرآیند توزیع نیز سهمیه بیشتری دریافت می‌کنند و آن را در بازار آزاد می‌فروشند، هم در ترخیص از گمرک و سر در آوردن از بازار آزاد ضعف مدیرت هست و هم اینکه در توزیع، برخی نهاده با ارز ۴۲۰۰ تومانی را می‌گیرند و حتی تولید هم نمی‌کنند در بازار آزاد می‌فروشند درصورتی‌که اگر به‌عنوان‌مثال جوجه ریزی داشته باشند این‌قدر سود نمی‌کنند.

سوء مدیریت ها قابل پذیرش نیست

سبزی ادامه داد: در جلسه اخیر کمیسیون کشاورزی با وزیر جهاد بشدت اولتیماتوم داده شد و گفتیم ظرف یکی دو هفته باید تکلیف مشخص شود، نمی‌شود که در این وضعیت گرانی مرغ و سایر اقلام این‌قدر عدم مدیریت وجود داشته باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه الآن بسیاری از واحدهای دامداری و مرغداری در آستانه ورشکستگی هستند خاطرنشان کرد: باید سریعاً مشخص شود که اگر سامانه بازارگاه هست پس تمام تولیدکننده‌ها باید وارد سامانه شوند و ثبت درخواست کنند و بر اساس تولید به آن‌ها نهاده هم داده شود ولی این مدیریت ضعیف است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بخشی از نهاده ها کمیسیون کشاورزی بازار آزاد سامانه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان برگزاری دومین اجلاس همکاری‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آفریقایی، کمیته همکاری‌های کشاورزی با حضور نمایندگان معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن اجتماعات سازمان مدیریت صنعتی برپا شد.

با توجه به درخواست وزرای تجارت دو کشور نیجر و آفریقای مرکزی از ایران جهت حمایت از بخش کشاورزی، نمایندگان و مدیران بخش‌های مختلف ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور را ارائه کرده و فریبرز عباسی، مشاور وزیر و مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری نیز توضیحاتی در رابطه با تجارب بخش دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی مرتبط در حوزه آب و آبیاری ارائه کرد.

همچنین توانایی‌های ایران در زمینه‌های گوناگون مدیریت پایدار خاک و به ویژه مطالعات خاک‌شناسی و تهیه نقشه‌های مدیریت‌پذیر و تولید و صادرات کودها و اصلاح کننده‌های زیستی خاک نیز معرفی شد.

در پایان آمادگی ایران برای حضور در کشورهای آفریقایی و همکاری در اجرای پروژه‌های آب و خاک اعلام شد.

کد خبر 6092123

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود