Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مرتضی رضایی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره نشتی نهاده‌های دامی با ارز رسمی ۴۲۰۰ تومانی در بازار سیاه، افزود: به طور قطع وزارت جهاد کشاورزی برای توزیع نهاده‌های دامی علاوه بر اطلاعات خاص خود، به اطلاعات دقیق گمرک ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت راه در بحث حمل و نقل نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون ما به اطلاعات خروج نهاده ها از گمرکات دسترسی نداریم اضافه کرد: در واقع تمامی اطلاعات باید در سامانه بازارگاه وجود داشته باشد تا دستگاه‌هایی که در این زمینه فعالیت مشترک دارند بتوانند از این اطلاعات برخوردار شوند اما اطلاعات فعلی در این سامانه نیز ناقص رد و بدل می شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی براین باور است که  در واقع نهاده‌های دامی در گمرکات و بنادر، قبل از اینکه به سامانه بازارگاه برسد، دچار مشکل می‌شود.

رضایی با بیان اینکه مشکل اتصال سامانه‌های گمرک و تجارت باید از طریق وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و گمرک جمهوری اسلامی پیگیری و متصل شود، افزود: این سامانه‌ها به طور کامل به سامانه بازارگاه متصل نیست و اطلاعاتی که وارد بازارگاه می‌شود، ناقص است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگر این سامانه‌ها با اطلاعات دقیق و به صورت برخط متصل نباشد، سامانه بازارگاه نمی‌تواند به صورت هوشمند فرایند ورود و توزیع نهاده‌های دامی را کنترل کند.

وی گفت: به طور معمول بخشی از اطلاعات به شکل وب سرویس‌هایی نوشته و تبادل می‌شود، برخی از اینها مانند بحث خروج اطلاعات نهاده‌های خارج شده از گمرک، هنوز اطلاعاتش کامل نیست.

به گفته وی، اما در سامانه بازارگاه تمامی جزئیات و اطلاعات یک محموله و پته‌های لیست محموله‌های حمل شده ارایه می‌شود.

رضایی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی خواستار دریافت اطلاعات دقیق گمرک جمهوری اسلامی و وزارت صنعت در سامانه بازارگاه است، افزود: اتصال سامانه‌ها به یکدیگر یک شرط لازم برای اجرای کامل فرایند نظارت بر ورود و توزیع نهاده‌های دامی است و باید هر چه سریع‌تر این مشکل فنی حل شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره احتکار نهاده‌ها توسط دلالان یا واردکنندگان گفت: گزارش‌هایی در این خصوص منتشر شده اما به دلیل نبود اسناد و مدارک مستدل اطلاعات، احتکار نهاده‌ها در انبارهای خصوصی هنوز ثابت نشده است.

به گزارش ایرنا، سامانه «بازارگاه نهاده‌های کشاورزی» به منظور توزیع مناسب نهاده‌ها و دسترسی آسان تولیدکنندگان به نهاده‌های دام و طیور با نرخ‌های مصوب توسط وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شد که در مردادماه امسال اصلاحاتی روی آن صورت گرفت.

براساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار باید هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی با قیمت یک ‌هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار و ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان در سامانه بازارگاه به دست تولیدکنندگان و پرورش‌دهندگان دام و طیور برسد.

این درحالی است که طبق گزارش‌های منتشره، برخی واردکنندگان و دلالان بازار سیاه پس از خروج نهاده‌ها از گمرکات اقدام به احتکار این کالاها در انبارهای خصوصی خود می‌کنند تا این محصولات را با نرخ‌های چند برابری در بازار بفروش برسانند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی شرکت پشتیبانی امور دام کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی شرکت پشتیبانی امور دام کشور اخبار کنکور سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی توزیع نهاده ها سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، نادر سلیم گفت: نهاده‌های توزیع شده در سال گذشته شامل ۴۱ هزار و ۲۳۱ تن ذرت، ۲۸ هزار و ۳۶۶ تن کنجاله سویا و ۲۰ هزار و ۵۷ تن جو بود که بین دامداران واجد شرایط توزیع شد.

وی افزود: در راستای حفظ و پایداری تولید مقدار ۱۷ هزار و ۶۷۲ تن انواع نهاده شامل (۶ هزار و ۲۹۱ تن ذرت، ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن جو و ۸۱ تن کنجاله سویا) به صورت مدت دار توزیع شده است. 

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان یزد اعلام کرد: این اداره کل به عنوان عضو اصلی و دائمی کارگروه تنظیم بازار استان و نیز عضو فعال در تصمیمات و اجرای مصوبات این کارگروه در راستای تامین، توزیع، نظارت و تنظیم بازار فعالیت می‌کند.

سلیم با توجه به اینکه استان یزد پایانه گمرکی محموله‌های پروتئینی وارداتی است، در همین راستا سال ۱۴۰۲ مقدار ۶ هزار و ۲۵۵ تن مرغ و هزار و ۱۳۴ تن گوشت منجمد به استان وارد که مقدار ۲ هزار و ۵۰۰ تن آن از طریق گمرک ترخیص و به سایر استان‌ها ارسال شده است.

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین