Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@23:40:37 GMT

چگونه محصولات کشاورزی را مستقیم و بی واسطه بفروشیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۵۰۷۶

چگونه محصولات کشاورزی را مستقیم و بی واسطه بفروشیم؟

چیستی و چرایی بازاریابی محصولات کشاورزی و مواد غذایی

عدم توجه به بازاریابی نوین و فروش مستقیم و بی واسطه محصولات کشاورزی و مواد غذایی، موجب کاهش سودآوری محصولات کشاورزی و مواد غذایی شده است. این امر باعث شده است که کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی، انگیزه خود را برای تولید از دست دهند.

از سوی دیگر فقدان برنامه ریزی جامع به منظور ایجاد بستری مناسب برای خرید و فروش تضمینی محصولات کشاورزی بر مشکلات افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع و گسترش ویروس کرونا، افزایش ناگهانی قیمت ارز، تورم 45 درصدی و افزایش قیمت ها و کاهش شدید قدرت مردم بر بازار محصولات کشاورزی و مواد غذایی نیز سایه افکنده اند.

به جرات می توان بازاریابی محصولات کشاورزی را از شیوه های تسریع توسعه و پیشرفت مناطق روستایی دانست.  اجرایی سازی این مهم می تواند افزایش رفاه، توانمندسازی، سطح کیفیت زندگی خانوارها را به همراه داشته باشد؛ که به تبع آن توسعه پایدار روستایی محقق خواهد شد. 

در حال حاضر، کشاورزان و تولیدکنندگان به دلیل عدم آشنایی با تکنیک و ابزارهای بازاریابی نوین، مجبور هستند برای جلوگیری از زیان احتمالی محصولات و تولیدات دست به دامن بازاریابی سنتی، یعنی همان دلالان شوند. در این روش کشاورز و تولیدکننده چاره ای ندارد جز اینکه تولیدات خود را به قیمت اندک به دلالان بفروشد و به کسب سود اندک قانع شود. اما آیا راهی برای کسب سود بیشتر کشاورزان وجود دارد؟ پاسخ مثبت است؛ تجارت الکترونیک و بازاریابی نوین.

شیوع ویروس کرونا، بازار سنتی را کنار زد

تا پیش از بحران کرونا، تجارت و بازاریابی سنتی پاسخگوی نیازهای کشاورزان و تولیدکنندگان بود. اما در بحران همه گیری ویروس کرونا، سیستم تجارت سنتی ناکارآمدی خود را نشان داد. دوره های متعدد قرنطینه و حساسیتهای ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا، موجب گردید که گرایش مردم به بهره گیری از امکانات تجارت الکترونیک ( خرید و فروش آنلاین) بیشتر شود. این تغییرِ سبکِ خریدِ مردم، بسیاری از کسب و کارها را به خدمات و تجارت الکترونیک سوق داد.

آمارها نشان می دهد که صدور نماد اعتماد الکترونیکی در سال 1399 در حوزه فروش کالا با رشد چشمگیری همراه بود. از مجموع نمادهای اعطا شده، 75 درصد ویژه افراد حقیقی و 25 درصد برای افراد حقوقی بود؛ و این به معنای انتخاب تجارت الکترونیک به عنوان راهکاری برای برون رفت از مشکلات ناشی از کرونا  از سوی کسب و کارهای کوچک است.

از دلایل رشد و توسعه صعودی تجارت الکترونیک در دوران کرونا، عدم نیاز به سرمایه اولیه هنگفت و همچنین سهولت دسترسی به ابزارها و امکانات متعدد برای خرید و فروش آنلاین است. نبود محدودیت زمانی و مکانی در انجام معاملات، دسترسی به طیف گسترده ای از مشتریان و همچنین ارتباط بی واسطه با مشتریان از دیگر عواملی است که ورود به تجارت الکترونیک را برای تولیدکنندگان جذابتر کرده است.

راهکار فروش مستقیم محصولات کشاورزی و مواد غذایی

یکی از موثرترین و در عین حال ساده ترین راهکارهای فروش مستقیم محصولات کشاورزی و مواد غذایی بر بستر وب، استفاده از پلتفرم ها و بازارگاه های خرید و فروش آنلاین است. با نهادینه شدن تجارت الکرونیک و ضعیف شدن فروشگاه های فیزیکی، بازارگاه ها رونق روزافزون یافته اند و آینده روشنی پیش رو دارند. بازارگاه‌هایی تخصصی روی دسته مشخصی از مشتریان فعالیت دارند برای مثال ”بازارگاه تخصصی خریدوفروش محصولات کشاورزی و مواد غذایی“. در نتیجه در این بازارگاه ها، نرخ تبدیل یک مشتری بالقوه به مشتری بالفعل در این بازارگاه‌ها بالا است.

آنچه که برای فعالیت در این عرصه نیاز دارید، ثبت نام در بازارگاه های مرتبط با نوع فعالیت شما، و ثبت محصولات است.  در ادامه بازارگاه ها با ابزارها و ارتباطاتی که در اختیار دارند، فرآیند بازاریابی و خرید و فروش را برای شما تسهیل می نمایند.  به‌طورکلی وجود پلتفرم‌ها و بازار گاه‌های تخصصی، فرصتی مناسب برای کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی است تا محصولات خود را به مصرف‌کننده نهایی معرفی نمایند. یکی از بازار گاه‌های تخصصی خریدوفروش محصولات کشاورزی و مواد غذایی، سندبادسِل است.

سندبادسل همراه شما در تجارت نوین

سندبادسِل، با سالها تحقیق و تجربه در تجارت ایران، همواره در فکر راه اندازی تجارتی بود که  نه تنها رونق ملی را موجب گردد؛ بلکه رشد و تعالی تولیدکننده ایرانی، تسهیل تجارت و آسان سازی خرید و فروش آنلاین را نیز به همراه داشته باشد.

وبسایت سندبادسِل ، بستری رایگان برای گسترش بیش از پیش تجارت آنلاین است؛ جایی که تامین کننده و خریدار می توانند به آسانی و فارغ از مشکلات عدیده ی بازاریابی به درآمدزایی مطلوب دست یابند. سندبادسِل با سرمایه‌گذاری در بخش تجارت الکترونیک، بستری برای تولیدکنندگان و خریداران عمده و حتی خرده فراهم نموده است؛ تا از این طریق فرصت فروش مستقیم و بی واسطه را در اختیار کشاورزان و تولیدکنندگان قرار داده و روند معاملات را سرعت بخشد.

معرفی محصولات و تولیدات به طیف گسترده‌ای از مشتریان در سراسر ایران، ایجاد فرصت شناسایی نیازهای واقعی بازار و پاسخ فوری به آن‌ها، قیمت‌گذاری بهتر محصولات با کسب شناخت کافی از بازار و نوسانات آن و همچنین حضوری متفاوت در بازار خرید و فروش آنلاین از مجموعه ارزش‌هایی است که سندبادسِل به ‌رایگان در اختیار کاربران خود قرار داده است.

این ارزش‌ها، در راستای گسترش کسب‌وکارها به سبکی نو، کسب سود بیشتر برای کشاورزان و تولیدکنندگان موادغذایی و همچنین رونق اقتصاد و گردش چرخ تولید ایران عزیزمان اتخاذ شده است. برخلاف بسیاری از پلتفرم‌های تخصصی که در حال حاضر خدمات خود را درازای مبالغ ماهانه و یا سالانه، به کاربران ارائه می‌دهند، سندبادسِل با هدف بازگرداندن شور و شوق و رونق اقتصادی به بخش کشاورزی و مواد غذایی، خدمات خود را به‌رایگان در اختیار کاربران قرار داده است.

سندبادسِل، تجارتی به وسعت هفت‌دریا است؛ در این دریای بیکران و مواج تجارت، همراه همیشگی خریداران و تولیدکنندگان پرتلاش ایران‌زمین خواهد بود.

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات کشاورزی مواد غذایی کشاورزان تجارت الکترونیک محصولات کشاورزی و مواد غذایی کشاورزان و تولیدکنندگان خرید و فروش آنلاین تجارت الکترونیک فروش مستقیم بازارگاه ها ویروس کرونا بی واسطه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۵۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد غذایی را با نوشابه نخورید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگر شما از طرفداران بزرگ نوشابه‌هاهستید، احتمالاً می‌دانید که این نوشیدنی‌ها برای سلامتی شما مفید نیستند. اما، اگر نمی‌توانید از نوشیدنی مورد علاقه‌تان دست بردارید، باید به این نکته توجه داشته باشید که باید آن را با برخی مواد غذایی مصرف نکنید. چون ممکن است این ترکیب باعث سوء هاضمه یا برخی اختلالات داخلی خطرناک شود، حتی اگر اثرات منفی آن را به سرعت مشاهده نکرده باشید.

نوشابه با میوه‌های اسیدی
میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت و آناناس اسیدی هستند. در صورت مصرف همزمان با نوشابه، می‌تواند باعث سوء هاضمه، درد شکم، تحریک روده و سایر اختلالات دستگاه گوارش شود.

نوشابه با شیر
بدون شک، منظور ما از ترکیب شیر و نوشابه در یک لیوان مخلوط کردن آنها نیست. بلکه، برخی از غذا‌هایی که ما برای ناهار یا شام می‌خوریم، حاوی شیر هستند؛ مانند برخی از سوپ‌ها، دسر‌ها و غیره. به عنوان مثال، پاستا با خامه یا کیک‌های تولد حاوی شیر هستند. زمانی که شما این غذا‌ها یا شیرینی‌جات را می‌خورید و در عین حال نوشابه هم می‌نوشید، این دوتا در معده شما باعث ایجاد حالت اسیدی وسیعی می‌شوند که ممکن است باعث درد معده شدید، ریفلاکس و سوء هاضمه شوند.

نوشابه با غذا‌های چرب
مصرف نوشابه با غذا‌های چرب مانند برگر، ناگت، کیک و پیتزا باعث ایجاد سوء هاضمه، کاهش جذب مواد مغذی و افزایش وزن می‌شود.

نوشابه با غذا‌های حاوی کافئین
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی کافئین هستند مانند قهوه، چای سیاه و شکلات باعث ایجاد اضطراب، بی خوابی و سردرد می‌شود.

نوشابه با غذا‌های قندی
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌هایی که حاوی قند زیادی هستند مانند کیک، شیرینی و شکلات باعث افزایش سطح قند خون و اختلالات متابولیکی می‌شود.

نوشابه با قهوه
یک ساعت پس از مصرف نوشابه، دفع کلسیم از طریق ادرار کلید می‌خورد که می‌تواند در طولانی مدت باعث پوکی استخوان، پوسیدگی دندان یا شکنندگی استخوان‌ها شود. این مشکل خطرناک در اثر ترکیب نوشابه با غذا و یا نوشیدن آن با دسر و قهوه نیز وجود دارد. زمانی که این دوتا در داخل دستگاه گوارش ترکیب می‌شوند، نوعی کف فرار تشکیل می‌شود که اسیدیته زیادی تولید می‌کند. اگر به اشتباه این ترکیب را میل کنید، ممکن است با علائمی مانند تندمزاجی، عصبانیت، درد معده و سوء هاضمه مواجه شوید. لذا، بهتر است نوشابه را به تنهایی و بدون ترکیب با دیگر مواد مصرف کنید.

نوشابه با غذا‌های شور
مصرف نوشابه با غذا‌های شور مانند چیپس، تاکو و پفک باعث ایجاد خشکی دهان، تحریک روده و فشار خون بالا می‌شود.

نوشابه با غذا‌های تند و پرادویه
درست است که ادویه‌های تند به غذا‌ها طعمی خوشمزه می‌دهند، اما مصرف زیاد غذا‌های پرادویه می‌تواند برای بدن مضر باشد. این غذا‌ها معمولاً حاوی چربی و نمک بالا هستند که مصرف آنها به مشکلات قلبی، فشار خون بالا، چاقی و سایر مشکلات سلامتی مرتبط می‌شود. همچنین، ادویه‌های تند ممکن است به دستگاه گوارش آسیب برسانند و مشکلات هضمی را افزایش دهند.

نوشابه با غذا‌های سرد
مصرف همزمان نوشابه با غذا‌های سرد مانند بستنی، کیک یخی و شیرینی یخی باعث تحریک دهنده دستگاه گوارش و درد شکم می‌شود.

آب نبات‌های نعنایی
شاید در ویدیو‌هایی که در فضای مجازی منتشر شده اند، با فیلمی از یک بطری نوشابه که حاوی آبنبات نعنایی است، روبرو شده باشید. در این فیلم، یک انفجار کوچک و خطرناک را مشاهده می‌کنید که ناشی از ترکیب قدرتمند آبنبات‌های نعنایی با گاز موجود در نوشابه است. بهتر است حتی به فکر ترکیب این دو در معده خود نیز نیفتید، زیرا واکنش شیمیایی بین این دو ماده برای سلامتی بسیار خطرناک است. بهترین راهکار این است که از ترکیب این دو ماده خودداری کنید.

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟