Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بانک کشاورزی با اشاره به اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها برای حمایت از تولید کنندگان و رونق واحدهای تولیدی دام و طیور، از همراهی و هماهنگی همه جانبه این بانک با وزارت جهاد کشاورزی در اجرای طرح مذکور خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی و همکاری‌های بین الملل بانک کشاورزی، مهدی رضایی در ارتباط تصویری با مدیریت‌های شعب این بانک در سراسر کشور، ضمن قدردانی از اهتمام کارکنان در اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، بر سرعت و سهولت در پرداخت تسهیلات به مشمولان این طرح تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همراهی و هماهنگی همه جانبه بانک کشاورزی با وزارت جهاد کشاورزی در اجرای طرح یادشده با هدف پرداخت تسهیلات ویژه و سرمایه در گردش به منظور رونق واحدهای تولیدی دام و طیور و تأمین امنیت غذایی کشور، از تأمین منابع مورد نیاز برای اجرای طرح خبر داد.

سرپرست بانک کشاورزی با اشاره به قابلیت‌های سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی و نقش آن در توزیع نهاده‌های موردنیاز تولید کنندگان تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی کارکنان حوزه فناوری اطلاعات(IT) این بانک، سامانه بازارگاه همسو با سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی همواره در حال بهبود و به روز رسانی است.

رضایی در بخش پایانی سخنانش ضمن قدردانی مجدد از کارکنان توانمند این بانک در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی دام، طیور و آبزیان در قالب دامدار کارت، بر رفع موانع، تسهیل و تسریع در پرداخت این تسهیلات تأکید کرد.

به گزارش ایمنا، بانک کشاورزی هم سو با سیاست‌های دولت و با هدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیور و کمک به تحکیم امنیت غذایی کشور، پرداخت تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد را در دستور کار قرار داده است و به همین منظور تسهیلات سرمایه در گردش در قالب دامدار کارت و سامانه بازارگاه برای تأمین نهاده‌های مورد نیاز، با سهولت و سرعت بیشتری در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 578781

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی تسهیلات تسهیلات دولتی تسهیلات حمایتی تسهیلات بانک کشاورزی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واحدهای تولیدی دام سامانه بازارگاه پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟