Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، در این گزارش آمده است: کمیته بررسی و رسیدگی به تخلفات احتمالی شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی در وزارت جهادکشاورزی تشکیل شده است.

شرایط ویژه جهانی در تولید و تامین چرخه مواد غذایی، به صورتی غیر ارادی شرایطی را برای کشور ایجاد کرده که وزارت جهاد کشاورزی ملزم شد تا تمام تلاش خود را برای تامین چرخه غذایی کشور، با حداقل تغییرات در قیمت‌ها و به شیوه‌ای متعادل به کار ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وزارت جهاد کشاورزی در این شرایط  سخت تامین کالا در بازار های جهانی تلاش کرده با تداوم  روند مثبت حمایتی و با اتحاد و همدلی شبکه بزرگ تولید و تأمین کنندگان محصولات کشاورزی و دامی در اجرای صحیح نظام کارآمدسازی یارانه‌ها به زودی جریان عادی تولید و مصرف در کشور به بالاترین سطح تعادل برسد که ماحصل آن ارتقای هرچه بیشتر امنیت غذایی مردم عزیزمان و آرامش بازار  خواهد بود.

 شرایط خاص و پیچیده تامین زنجیره تولید محصولات غذایی، ممکن است در مواردی، نگرانی‌هایی را برای تولیدکنندگان عرصه غذا در کشور به وجود بیاورد که به عنوان نمونه، می‌توان به حواشی پیش آمده برای یکی از شرکت‌های وارد کننده نهاده‌های دامی در روزهای اخیر اشاره کرد.

پیش از انتشار موضوع در رسانه‌ها،  وزارت جهاد به صورت دقیق به موضوع ورود کرد و ضمن تشکیل کمیته ای برای بررسی و رسیدگی به تخلفات احتمالی، و همچنین استقبال از ورود نهادهای نظارتی، به استحضار ملت شریف و جامعه خدوم کشاورزی و دامداران عزیز می رساند که در حوزه مربوطه، بر خلاف آنچه در برخی  رسانه‌ها در این باره مطرح شده، روشن شد که برابر قانون، مبالغ ارزی برای خرید غلات و نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی توسط این شرکت، نزد بانک مرکزی متمرکز است و تا کنون هیچ مبلغ ارزی  توسط بانک مرکزی به این شرکت پرداخت نشده است.

 بررسی‌های این وزارت خانه نشان می‌دهد که طبق ضوابط و مقررات بانک مرکزی، تخصیص ارز با ارائه مستندات ورود کالا به گمرکات  صورت می‌گیرد لذا نامه نگاری در خصوص تخصیص ارز با بانک مرکزی  رویه جاری و اداری وزارت جهاد است اما پرداخت ارز توسط بانک مرکزی با ارائه مستندات ورود کالا توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

 نکته دیگر، نگرانی درباره مبالغ واریزی دامدارن عزیز در حساب شرکت در سامانه بازارگاه بود که بررسی دقیق این وزارتخانه نشان می‌دهد مبالغ در سامانه موجود و قابل رهگیری دقیق است. از آنجا که شرکت مذکور نتوانست در موعد مقرر تامین کالا نماید و بخش کمی از تعهد خود را تا کنون به خریداران تحویل داده است،  وزارت جهاد به این مساله ورود کرده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود امکان ایفای  تعهدات را برای شرکت مذکور فراهم بیاورد. بنابراین  خریداران هیچ گونه نگرانی از این بابت نداشته باشند و با سرعت نهاده‌های آنان تامین و حمل می‌شود.

وزارت جهاد کشاورزی از اصحاب رسانه خواست با توجه به شرایط حساس بازارهای جهانی و اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها ضمن کمک به حفظ آرامش بازار، از طرح و نشر اطلاعات نادرست در  خصوص این موضوع خودداری کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید

 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: نظارت و پایش هدفمند از طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی همدان با شدت و جدیت انجام می‌گیرد.

احمد قدیمی گفت:سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط و دارای اهلیت اجتماعی و فنی و اولویت دار استان پرداخت شد.

او گفت: بازدید و نظارت از طرح‌های تولیدی بهره‌مند از تسهیلات بانکی به صورت جدی و هدفمند در دستور کار جهاد کشاورزی استان همدان است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نظارت بر هزینه کرد تسهیلات در سه مرحله قبل از پرداخت، هنگام اجرا و پرداخت تسهیلات همچنین بعد از پرداخت صورت می‌گیرد.

او با اشاره به محدودیت‌های منابع بانکی گفت: باید این منابع به سمت و سوی تولید با محوریت مزیت نسبی استان سوق داده شود به عبارتی اولویت‌های بخش کشاورزی در سال جاری گلخانه‌ها، دام و طیور، صنایع تبدیلی و اجرای طرح مولدسازی روستایی است.

این مسوول نیاز تسهیلاتی واحد‌های تولیدی استان را در ابعاد مختلف احداثی و ایجادی، احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد و به ظرفیت رساندن طرح‌های زیر ظرفیت اسمی همچنین تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را رقمی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دانست.

قدیمی گفت: در نظر است از ظرفیت‌های مختلف از جمله منابع بانکی، جذب سرمایه‌گذار، اوراق استفاده شود تا بخشی از نیاز‌های واحد‌های تولیدی و متقاضیان را تامین کنیم.

او گفت: واحد‌هایی که منابع دریافتی را درست استفاده نکرده باشند یا از دیدگاه کارگروه مربوط انحراف ایجاد شده باشد برابر ضوابط قانونی با آنها برخورد می‌شود.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد